Allsvenskan idag!
Inför Skoghall hemma. Kristiansborgshallen. 15.00.Efter fem spelade omgångar är det nu Skoghall hemma som väntar för allsvenska laget. Ny chans att ta säsongens första seger. Fem matcher och 15 spelade perioder, många av dem väldigt bra. Många av dem mot nytt, roligt och bra motstånd. Men inga segrar ännu.

Serien går nu in i en mer ”vanlig” fas där laget spelar enkelmatcher mot lagen i den egna Västra gruppen. Av de fem första omgångarna har faktiskt fyra spelats mot lag från Södra gruppen och i s.k. dubbelhelger. Framför oss har vi nu sex enkelomgångar mot lagen i den Västra gruppen innan det vänder och vi i december börjar om med Hagfors och sedan dubbelmöte borta i Göteborg helgen före jul.

Det är nu under de kommande omgångarna som serien kommer att visa sig, det är nu tabellen i vår grupp kommer att visa sig lite tydligare. Det är upp till bevis!

Skoghall har inlett säsongen bra och som det ser ut nu är det de och Västra Mälardalen (Köping/Arboga) som slåss om 2:a platsen i serien bakom favoriten Hagfors. Skoghall har inlett med två segrar, 4-2 mot både Nykvarn och Lindome, och en oavgjord mot Hovshaga (5-5). Förluster mot Göteborg (3-7) och Åstorp/Kvidinge (4-8).

Vår matchserie består av knappa förluster mot Hagfors (3-4), Pixbo (6-7), Jönköping (4-6), Fröjered (5-6) och Lockerud (2-4).

Välkomna till Kristiansborgshallen. Söndag 16 oktober kl 15.00. 


Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics