Efter vinsten mot Nykvarn
VästeråsRönnby IBK Uteckling besegrade Nykvarn med 5-0.


Allsvenska lagets utvecklingsresa fortsätter och laget blir starkare och starkare. Spelet blir även mer och mer komplett över hela banan och spelarna mer samspelta. Fokuset på sista tredjedelen ligger kvar och även om det ser lovande ut får vi nog räkna med att det går lite upp och ned ett tag med ett ungt lag i den näst högsta serien.

Det har tagit och tar lite tid att få ihop det i en trupp som redan från början var till stora delar ny säger tränaren Magnus Eriksson. Under försäsongen fick laget också en olycklig skada på på rutinerade Josefine Zakrisson, och för några veckor sedan även på Josefin Höglander. Tråkigt och olyckligt men vi hoppas att de är tillbaka så snart det går.

Vår tredje Josefin, Josefine Hagström har inlett säsongen väldigt starkt, bl a med 6 poäng på de två matcherna hon spelat med oss. Hon imponerade så mycket på SSL ledarna att hon fick chansen i SSL och är kvar där tillsvidare. Mot IKSU i söndags var hon ett återkommande hot, dock utan få in bollen trots flera frilägen. 

Inför matchen mot Nykvarn kunde Izabell Rydell hälsas välkommen tillbaka. Hon gjorde sin första seriematch för säsongen efter fotbollssäsongen men med lite knäbekymmer. Vi hoppas nu att detta är starten för ännu en härlig innebandysäsong för Izza som framöver även är planerad att köra med SSL. Mot Nykvarn blev denten kasse, ett distansskott.

En skön första seger hemma mot Skoghall förra helgen följdes upp av en ny seger mot Nykvarn i lördags. Slutresultat 5-0. 

Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics