Vinst mot Warberg
VästeråsRönnby besegrade WIC med 7-5. 


http://ronnby.se/filarkiv/ronnbyibk/bilder/rubriker/matchrapport.jpg


 


Nykomlingen Warberg IC gästade Bombardier Arena och fick åka hem utan poäng men vi tar det hela från början. VästeråsRönnby började matchen övertygande med god fart. 2-0 efter första perioden. Linnéa Nilsson och Elin Björkman målskyttar med My Kippilä som framspelare till båda.


I pausen mellan första och andra måste något hänt, kanske viss smånöjdhet? Oavsett vad gick Warberg upp till 2-2. Isabelle Nordin Persson satte trean men Warberg kvitterade snabbt till 3-3. Mot slutet av perioden gick Rönnby ändå iväg till en 5-3 ledning. Fyran gjordes av Josefine Hagström med Isabella Ström som framspelare, femman var ett självmål.


I tredje perioden drog VästeråsRönnby iväg fram till 7-3. När det såg lätt ut kom Warberg än en gång tillbaka via två reduceringsmål men utan att ändå hota på allvar. Slutresultat 7-5. Målskyttar i den sista perioden var Elin Björkman med Linnéa Nilsson som framspelare. My Kippilä satte sjuan på straff med en ny snygg variant - innebandygodis.


http://ronnby.se/filarkiv/ronnbyibk/bilder/rubriker/matchrapport/slutligen.jpg


VästeråsRönnby tog en ny seger och med det hämtades sex viktiga pinnar under helgen. Idag visade laget tidvis upp ett riktigt bra och tempofyllt spel men teamet släppte också in motståndarna på väl lättvindiga sätt just när det tycktes gå som lättast. När dessa dalar av slipas bort blir det här verkligen bra. Noterbart är att Izabell Rydell gjorde SSL-premiär och det på ett mycket förtjänstfullt sätt.    


Foton: Hannu Högberg


Elin BjörkmanIsabelle Nordin Perssson

Izabell Rydell


Isabella StrömKarin NygrenSofia OlanderMy Kippilä


 Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics