Täby kommer på besökVästeråsRönnby besegrade Tyresö Trollbäcken förra helgen. Riktigt bra spel i en period avgjorde. TT kom tillbaka men något hot mot segern var det ju aldrig frågan om.


På lördag väntar Täby, ett toppmöte. Kanske inte helt rättvist att säga, men Täby är till stora delar gamla Djurgården. Kompetens finns i massor i laget, särskilt när laget växlar ned på antalet spelare. Erfaren guldcoach i båset. Tigers har faktiskt matchat mot Täby denna säsong, två gånger dessutom, men det var träningsmatcher. Oavgjort på hemmaplan och en större förlust borta. Serie är annat än försäsong, nu gäller det poäng och position.


VästeråsRönnby som endast har två förluster har inte matchat laget särskilt hårt under de inledande omgångarna, utan det har varit ett medvetet och tydligt utvecklingsperspektiv från coachernas sida. När serien vänder och Tigers får tillfälle att möta samtliga lag en andra gång får vi nog se fler taktiska anpassningar beroende på motståndare.


Serietvåan Täby jagar inför matchen ettan IKSU och slog också Umeålaget nyligen på bortaplan. Det är ett målglatt gäng som kommer till Västerås. Vem vill missa att se det här?

En riktig prövning och värdemätare för VästeråsRönnby. Se till att komma till Bombardier Arena, lördag 19 november, kl 16.00.

Matchen kan du följa via SSL-play.


https://sslplay.azurewebsites.net/Home/Calendar


Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics