IBK Dalen kommer på besök på söndag
På söndag är det TV-match i Bombardier Arena. Matchstart 18.10.


På söndag är det sista matchen innan serien vänder. För två av Tigers spelare innebär matchen en extra dimension, Linn Mikaelsson och Rebecca Norman, två före detta Dalenspelare. Matcher mot Umeålaget brukar vara tajta. Förra säsongen blev det två vinster för VästeråsRönnby, 4-3 och 2-5, säsongen innan dess blev Dalenseger i Västerås men bortavinst i Umeå för Rönnby.


Förra helgen var det speluppehåll för herr VM men då var flera av SSL-lagets yngre spelare i Mölnlycke för kvalificering till innebandyfesten från regionaslutspel väst och visst gick det bra. Rönnbys juniorer är åter där med ett J18 lag, som ett av fyra i landet, att gå vidare från regionsslutspelen år efter år är ruskigt imponerande. En smolk är att Jonna Sjöberg drog på sig en skada redan i den första matchen under JSM och hon kan bli borta en längre tid. Sorgligt och olyckligt för Jonna som verkligen tagit ett ytterligare steg i sin utveckling denna säsong. Ett tapp såklart också för SSL-laget.

VästeråsRönnby har med sig fina resultat från de två senaste matcherna, vinst mot Mora och så delad poäng mot mästarlaget Pixbo. Dalen som parkerar på tionde plats förlorade i sudden med 3-4 senast mot Linköping, 34 skott på mål fick Umeålaget iväg. Matchen innan dess en 7-3 förlust mot Täby på bortaplan. Än finns givetvis stora chanser att ta sig till slutspel, Dalen har 11 poäng, sju efter Karlstad och Endre som parkerar tabellsjua respektive åtta, men endast två ovanför nedflyttningsstrecket där Warberg och Kalmarsund befinner sig.


Det här blir en riktig kamp och det är som flera i Västeråslaget framför i olika sammanhang. Görs inte jobbet fullt ut är det svårt att vinna matcher i SSL.

Matchen sänds från 18.00 i TV4 Sport/cmore.se


TV är bra men live är bättre Välkomna till Bombardier Arena!


Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics