Match i Fagersta på fredag
Linköping står för motståndet.På fredag kommer Svenska superligan till Fagersta. I samarbete med Per-Ols IBF som arrangerande förening spelar VästeråsRönnby IBF, ”Tigers” mot Linköping Innebandy i Fagerstahallen.


- Vi fick en förfrågan från Per-Ols om vi ville visa upp elitinnebandy i Fagersta. Då vi har och haft flera spelare från Fagersta och Norberg i vår förening tog vi snabbt ett enigt styrelsebeslut om att säga ja till förfrågan. Självklart vill vi visa upp våra spelare i Norra Västmanland säger föreningens ordförande Hannu Högberg.


 Sofia Olander. Foto: Hannu Högberg


Sofia Olander i VästeråsRönnbys trupp har Per-Ols IBF som moderförening och en av Tigers coacher, välmeriterade Karolina Widar, som bland annat utsetts till världens bästa spelare, har representerat Per-Ols IBF. Karolina har Norbergsföreningen Skogsgymnastikens IBS som sin moderförening.


VästeråsRönnby i samarbete med Per-Ols hoppas att många intresserade kommer till Fagerstahallen för att stödja Per-Ols initiativ genom att se denna elitmatch i Svenska Superligan med landslagsprofiler, inte minst finska landslagsstjärnan My Kippilä som spelar i Västeråslaget.


Svenska Superligan

VästeråsRönnby IBF – Linköping IBK

Fagerstahallen 10 februari.

Matchstart 18:30


Länk till Per-Ols IBF


Per-Ols på Facebook
  


Välkomna!Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics