Seger i Fagersta
Tigers 6-2 besegrade Linköping.


Foton: Hannu Högberg


http://ronnby.se/filarkiv/ronnbyibk/bilder/rubriker/matchrapport.jpg


Det var spel i Fagerstahallen för Tigers. Syftet med matchflytten till Fagersta var att visa upp SSL-innebandy i norra Västmanland. Speciell match för Sofia Olander som har Per-Ols som hemmaförening och även för coach Karolina Widar som tidigt i sin karriär lirade i Fagerstahallen och med Per-Ols. Över till matchen. VästeråsRönnby började bra men efterhand skapade Linköping alltmera, 0-0 efter 20 minuter.

I andra gjorde Tigers fem raka mål fram till 5-0. Målskyttar Karin Nygren, Jonna Sjöberg, Elin Björkman (2) och Linnéa Nilsson. Linnéas mål var för övrigt en riktig delikatess, lobb över keepern i full fart. 

   

Efter 5-0 var matchen mer eller mindre avgjord men tredje perioden skulle ändå genomföras. Linköping kämpade och slet och belönades med ett par mål. Tigers gjorde ett, Jonna Sjöberg. Slutresultat 6-2 och tre nya poäng.  http://ronnby.se/filarkiv/ronnbyibk/bilder/rubriker/matchrapport/slutligen.jpg


Idag räckte en tempohöjning i mittperioden, med fem raka VästeråsRönnby mål, för att stänga igen matchen. Jonna Sjöberg var tillbaka efter skada och gjorde två mål direkt! Även Izabell Rydell var tillbaka i spel. Med vinsten och de tre poängen tog Tigers ett skutt upp till femteplatsen, fortfarande med hyfsat häng på lag tre och fyra.  VästeråsRönnby tackar Per-Ols för gott samarbete och ett väl genomfört arrangemang inför 457 åskådare. Redan på söndag är det match i Varberg för Tigers, en svårt bortamatch mot ett lag som kämpar för SSL-kontraktet.

 


Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics