Blekt Tigers mot Karlstad
Karlstad 3-8 besegrade VästeråsRönnby.


 Foton: Hannu Högberg


http://ronnby.se/filarkiv/ronnbyibk/bilder/rubriker/matchrapport.jpg


Inför matchen var det läge att haka på tabelltoppen ordentligt då samtliga topplag hade tappat poäng, undantaget IKSU då. Tigers kom till match utan långtidsskadade Jennifer Lindholm, Michell Linhart, Adina Augustsson och idag även utan Elin Björkman.
Det började bra för VästeråsRönnby, en hel del chanser skapades, 0-0 14 minuter in i perioden men försvarsspelet var inte så uppoffrande som det borde varit och när det mesta dessutom gick in stod det 0-4 inför första periodvilan. Hemmapubliken gick för en fika samtidigt som de hoppades på nya tag inför andra. Så blev det inte, istället ytterligare två Karlstadmål fram till 0-6 och timeout. Tigers kom igen efter snacket och satte två mål. Linnéa Nilsson och My Kippilä gånger två. Nu var hemmalaget på gång men ännu en gång fick Karlstads backar ostört stå och skjuta och 2-7.I den tredje gjorde lagen var sitt mål, Tigers mål gjordes av Kajsa Andgrim. Mycket bollinnehav samtidigt som Karlstad på ett bra sätt spelade av matchen. Slutresultat 3-8.     

 http://ronnby.se/filarkiv/ronnbyibk/bilder/rubriker/matchrapport/slutligen.jpg

TV-matcher tycks inte vara VästeråsRönnbys mello, senast laget hade kameror i arenan var det också en blek insats. Det är upp och ner, en riktigt fin insats förra helgen mot Täby där samtliga spelade så där uppoffrande och taktiskt rätt som man måste göra mot topplag och så en energifattig historia mot Karlstad veckan efter. Kanske var det bra att en dipp kom nu och inte lite längre fram när slutspelet rullar igång. Nu kommer två riktigt tuffa matcher, Mora borta på torsdag samt Pixbo hemma nästa söndag. Avslutningen innan slutspel är mot Dalen, tre omgångar kvar.Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics