Nu är det dags. SM-kvartsfinal!
För supporters är färgen orangeKan det bli häftigare? SM-slutspel, kvartsfinal och mot regerande svenska mästare. Intressant och spännande. Pressen ligger såklart på laget som fortfarande har mästerskapspokalen i Wallenstamhallen.

Senast lagen möttes var i Kristiansborgshallen för mindre än två veckor sedan. 3-2 vinst för Tigers och matchen innan det, i början av december, blev det 4-4. Förra året tog sig Pixbo till final via Uppsala i kvarten och Endre avverkades i semifinalen. I finalen i Tele 2 arena besegrades Mora. För Tigers tog det stopp i kvarten mot Endre i en femte och avgörande i Visby.


Det är inte första gången som dessa klassiska SSL-lag duellerar i SM-slutspel men vi får backa bandet till våren 2012. Fem stenhårda kvartsfinaler. Lapp på luckan i Kristiansborgshallen och den femte och avgörande matchen avslutades med ett straffavgörande. Fem år senare finns två spelare i Tigers som var med, Rebecca Norman och Julia Johansson men också Maiju Merikanto, Susanna Tuominen och Karolina Widar. Då högoktaniga spelare nu i Tigers stab och i coachrollen.  


VästeråsRönnby har inför den första kvarten fredag kväll förutom skador också haft sjukdomar i truppen, vilket var tydligt i den sista seriematchen mot IBK Dalen. Ingen optimal laddning, vi får se vad det betyder.


På söndag vill vi se just dig som älskar innebandy och spänning i Bombardier Arena. Matchstart 15.00.


För supporters är färgen självklart orange!Välkommen till arenan

StyrelsenSkriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics