Mod, trygghet, förmåga Donald Davies & Partners är med på resan
Tigers säsong är måhända över men intresset för 1992-klubben är på inget sätt mindre idag än för en vecka sedan. DDP hälsas välkommen!
Donald Davies & Partners hjälper företag med verksamhetsutveckling och kvalificerad projektledning, det vill säga ledning av projekt som ofta är verksamhetsövergripande och/eller har en fundamental påverkan på verksamheten.


Donald Davies @ Partners konsulter har erfarenhet inom process-, krav-, förändrings- och projektledning. Med handlingskraft och med metoder vi vet fungerar, tar vi ansvar för ditt projekt.


Denna handlingskraft, eller attityd som vi gärna kallar det, innebär att aldrig lämna något åt slumpen, att ha ett tydligt och kommunikativt ledarskap och att skapa rätt projektklimat. 


Vårt företag grundades av den meriterade projektledaren Donald Davies som under 50 års tid lett verksamhetskritiska projekt i stora företag världen över. Han är även en pionjär för metodutvecklingen inom projektledning. Tidigt formulerade han den devis som idag utgör vårt löfte till dig:


We make reality out of ambition.


Kontakta oss:


Västerås (Mälardalen)
Besöksadress: Kopparbergsvägen 10
722 13 Västerås
vxl. +46 18 12 21 50

info@ddp.se

http://ddp.se/om-oss/

https://www.facebook.com/donalddaviespartners/?hc_ref=SEARCH&fref=nf


Våra värdeord

Våra värdeord är tre relevanta egenskaper som vi vill ska sammanfatta vårt varumärke ur kundens perspektiv. Det är vårt varumärkeslöfte. Dessa värden och egenskaper ska våra kunder uppleva i varje arbetssituation och kontakt med oss. De ska alltid kunna förvänta sig detta.


Mod

Mod är att våga göra saker för kundens bästa, även om sakerna vi gör kan bli ifrågasatta. Mod är att ta på sig svåra uppgifter i förvissningen om att vi klarar av att hantera situationen. Mod är att vara rak och ärlig, när andra backar tillbaka och tiger. Att visa mod är en viktig del i vårt företags personlighet och själ.

 

Trygghet

Trygghet och förtroende förtjänas genom att vi gång efter gång håller det vi lovar. Vi vet att vi kan – det gör oss trygga. Vi utstrålar denna känsla i vårt möte med kund, vilket också kunden märker. Kunden är trygg i att vi har kontroll över situationen och vet att vi är öppna och ärliga i vår kommunikation. Att få kunden att uppleva trygghet i sin relation med oss är en viktig del i vårt varumärkeslöfte.

 

Förmåga

Vi vet att vi kan. Vi har förmågan som krävs. Vi är kvalificerade att förstå vad som behöver göras och har kapaciteten att leverera det kunden förväntar sig. Vi är kompetenta att, i alla lägen, rekommendera och göra det som är bäst för kunden. Leveranser sker i tid, till rätt kvalitet och till en överenskommen kostnad. Förmåga är en viktig ingrediens i vår företagsstrategi.

Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics