Angelica Nordfeldt till VästeråsRönnby
Efter 50 poäng i allsvenskan


Angelica Nordfeldt


I unga år kom Angelica Nordfeldt fram som en supertalang från Arosstadens IBK så som för övrigt många Rönnbyspelare gjort genom åren. Hon var tongivande i Västmanlands distriktslag och 2008 var hon med och tog upp Västerås IB i högsta elitserien. "Angie" har förutom Rönnbys utvecklingslag också spelat i Sala Silverstaden, närmast kommer hon från Västra Mälardalens IB efter en kanonsäsong i allsvenskan.


Bo Hägglöf Sportchef:           


Vi tror mycket på Angelica! Hon har utvecklats mycket i en spelledande roll, senast i Västra Mälardalen som kvalade till elit i en direkt avgörande match mot Jönköping. Hon har en stark fysik, är mogen, snabb tvåvägsspelare med bra skott och fin känsla för var målet är beläget! Hon är redo för att visa sin kapacitet i SSL där hon redan testat på spel i Västerås IB samt i Sala. En person med fina ledaregenskaper på plan och vid sidan av denna. Vi vill också tacka Västra Mälardalen och övriga föreningar i länet som bidragit till hennes utveckling.Angelica Nordfeldt:              

 

Det känns rätt i tiden att välja VästeråsRönnby. Jag har fått en bra grund i allsvenskan men nu är det dags att ta steget upp i SSL igen för att utvecklas ytterligare. Jag ser fram emot att få mäta mig mot tuffare motstånd, ett snabbare spel och tempo. Mina ambitioner inför säsongen är att fortsätta utveckla den roll jag växt in i, att vara en ledare både utanför och på planen. Sen att även försöka upprätthålla poängskörden jag hade från denna säsong. Jag ser fram emot att få komma in i laget och lära känna tjejerna och alla runtomkring. Det kommer bli grymt!


Fakta: Angelica Nordfeldt.

25 år

Moderförening Arosstaden IBK

53 poäng i allsvenskan och SSL-kval säsongen 2016/17


Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics