Environment Construction Group AB in i 1992 klubben
Vi hälsar ECG AB Välkomna!Environment Construction Group AB är ett konsultföretag verksamt inom byggbranschen, främst inom Mälardalen. Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner genom att vara din trygghet i alla skeden av byggprojektet. 


En förutsättning för nå uppställda mål för byggprojektet är god planering av omfattning, kostnader, tider samt kvalitet och miljö. Genom att sprida vårat engagemang till samtliga projektörer och entreprenörer leder vi resan mot ett lyckat resultat. 


Våra kunder består av allt från mindre fastighetsbolag till internationella storföretag vilket innebär att vi har nöjet att leda och genomföra underhålls-, om- och nybyggnadsprojekt inom bostäder, restauranger samt kontors-, industri- och forskningslokaler.


Du kan läsa mer om företaget samt vad vi kan erbjuda dig som byggherre på vår hemsida. Delar du vår syn på vikten av att ta ansvar samtidigt som du värdesätter den personliga kontakten som vi som ett litet konsultföretag kan erbjuda så är du varmt välkommen att kontakta oss.


Besöksadress:

Lasse Färnlöfs plats 1

723 56 Västerås

Postadress: 

Askholmsvägen 9

725 92 Västerås

http://ecgroup.nu.sitebuilder.loopia.com/home
Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics