Sprinklerbolaget går med i 1992
Rikstäckande inom aktiva brandskyddPlanering, byggprocess och teknisk samordning

Vi arbetar ofta i tidiga skeden, vilket innebär att vi redan i starten av byggprocessen bidrar inom området för vårt kunnande vad det gäller de tekniska bitarna. Tidig samordning med byggansvarig och övriga installatörer bidrar till att ett optimalt skydd erhålles till en minimal installationskostnad och till låga framtida driftkostnader. Till detta använder vi accepterade regelverk såsom SBF 120:7 inkl. SS-EN 12845 och NFPA 13 m.fl. för att kunna anpassa installationerna optimalt efter givna förutsättningar och behov.


De grundläggande byggstenarna i vår verksamhet

Projektering

Sprinklerbolaget AB utför projektering både internt och externt. För att erhålla optimalt utformat sprinklersystem och samtidigt kunna dra nytta av ”teknisk byten” inom alla andra installationsområden är det mycket viktigt att sprinklerföretag är anlitat i tidigt skede. När projekt utförs på detta sättet brukar det slutliga resultatet överraska positivt både gällande installation och kostnadsmässigt.


Installation

I samband med installationsstart är det viktigt att alla inblandade parter är engagerade och jobbar med att utföra arbetet i enlighet med gällande kontrakt och regelverk.

I och med att vi alltid sätter kundens behov i centrum så kan ni känna er trygga i valet av Sprinklerbolaget AB som samarbetspartner.


Rådgivning

Sprinklerbolaget AB hjälper till med rådgivning, både i tidiga och i senare skeden, inom alla typer av entreprenader. För att uppnå en kostnadseffektiv lösning, tveka inte med att kontakta oss så snart ni har möjlighet. Tidig kontakt kan vara direkt avgörande för att erhålla en kostnadseffektiv lösning på det planerade systemet.


Dokumentation

Med vår omfattande erfarenhet vet vi hur viktigt det är med att hålla aktuell dokumentation uppdaterad. Detta gäller alla delar inom ert sprinklersystem eftersom det har ett direkt samband med både personsäkerhet och utförda investeringar. Vi utför dokumentation inom alla utförda projekt och hjälper gärna till med, att vid behov, uppdatera ER befintliga dokumentation.


Sprinklerbolaget AB
Hejargränd 6, 721 33 Västerås
Landskronavägen 7A, 252 32 Helsingborg
Industrigatan 7, 661 32 Säfflehttp://www.sprinklerbolaget.se/

Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics