Nordens största hotelloperatör går med i 1992-klubben
Scandic med enastående hotellupplevelser för de många människornaOavsett vilka de är, hur de klär sig, var de kommer ifrån eller vart de är på väg, kliver vi upp ur sängen på morgonen för att skapa en riktigt bra hotellupplevelse för var och en – från stunden då våra gäster först kommer att tänka på oss tills att de checkar ut och berättar om oss för sina vänner. Vi tror att en fantastisk hotellupplevelse är så mycket mer än ett fint rum, en bra frukost eller middag. Det är ett vänligt leende, en inbjudande atmosfär, genuin service och det där lilla extra; det är hela upplevelsen som vi skapar för våra gäster.


Scandic i Västerås.


Bo i bra läge, nära E18, centrum och Västerås flygplats. Sätt agendan i ett av konferensrummen och rensa tankarna på löpbandet. Låt hjärtat slå ett extra slag i Kokpunkten eller besök Västerås flygmuseum och runda av dagen i Köksbaren.


Hos oss kan du ta ett dopp i inomhuspoolen, värma dig bastun och träna på gymmet. Sätt dig till bords i vår ombonade restaurang eller slå dig ner i en mjuk fåtölj framför tv:n och njut av den goda maten. Hotellet har även 12 mötesrum med fritt wifi.


Från oss har du nära till Västerås sevärdheter, som hamnen, Västerås Konstmuseum, äventyrshuset Prison Islands och actionbadet Kokpunkten. Till flygplatsen är det inte ens 5 km
Pilgatan 33, Västerås

+46 21 495 58 00

https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/vasterasSkriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics