Karin Nygren fortsätter i VästeråsRönnby!Karin Nygren är en starkt back som gått riksinnebandygymnasiet, spelat SM-final för IKSU mot Rönnby men Sandvikens AIK är moderföreningen. Karin kom till VästeråsRönnby inför säsongen 2015-16. Hon har ett antal U19-landskamper men missade en given VM-plats våren 2012 på grund av skada. Har varit uttagen till landslagsläger och i dagarna åker Karin Nygren, tillsammans med Rönnbys Jonna Sjöberg, på Svensk Innebandys talangutvecklingsprogram - guldsteget. Alla 16 uttagna ses av assisterande förbundskapten Åsa Karlsson och tillika ansvarig för utvecklingslägret som potentiella A-landslagsspelare.


Sportsmanager Bo Hägglöf om Karin Nygren.


- En back med potential att komma med i landslaget. Rörlig och snabb som har en offensiv växel till att ta fram. Äger ett mycket bra skott som Rönnby hoppas få användning för i år. Stark och obekväm för motståndarna att möta.


Karin om förlängning med Tigers:


- Det känns bra att ett beslut är taget. Vi har mycket nytt inför kommande säsong och det känns väldigt spännande. Ser även fram emot att kunna utvecklas ännu mera denna säsong. Fakta: Karin Nygren

24 år

Moderförening Sandvikens AIK

1 SM-silver 2013, SM-final mot Rönnby

7 U19-landskamper


Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics