EkoFast går med i 1992-klubben
Tjänster inom ekonomisk samt teknisk förvaltning med kunder som består av privata företag, bostadsrättsföreningar och börsnoterade bolag.EkoFast - kan ekonomi och fastigheter.EkoFast tillhandahåller tjänster inom ekonomisk samt teknisk förvaltning. EkoFast agerar idag främst inom marknadsområde Mälardalen med uppdrag i Eskilstuna, Strängnäs, Kungsör, Köping, Västerås, Sala, Fagersta, Avesta och Stockholm men företaget har även uppdrag i Karlstad, Norrköping och Östhammar. Kunderna består av privata företag, bostadsrättsföreningar och börsnoterade bolag. EkoFast har huvudkontor i Eskilstuna och platskontor i Västerås.


Ekonomi

EkoFast hjälper till med allt gällande den löpande bokföringen. Vi tar hand om bokföringsmaterialet, sorterar och färdigställer det, så att det utgör ett korrekt underlag till skattedeklaration och övriga rapporter. Vi avslutar räkenskapsåret med bokslut med dess bilagor och en årsredovisning inför revisionen.


Förvaltning

Vi utför och samordnar alla olika förekommande uppdrag. Inre och yttre Tillsyn och Skötsel, Underhåll, Installationsarbeten, Lokalvård. Felanmälan och Jour. Uthyrning, Avtalsförhandlingar och Projekt. I den dagliga och löpande förvaltningen hanterar EkoFast hyresbostäder, BRF och kommersiella fastighetsbolag.


Byggservice

EkoFast tillhandahåller byggservice tjänster till befintliga förvaltningskunder. Vi kan med egen personal enkelt utföra ett antal mindre renoverings, om- och tillbyggnadstjänster. Vår personal består av utbildade målare, snickare och trädgårdsmästare.


Telefontid kontor: 08:00 - 12:00
Tel: 016-51 84 34

Eskilstunavägen 31, 644 30 Torshälla 

info@ekofast.se

http://www.ekofast.se/?page=1


Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics