Bli sponsor för Rönnby Tigers!


Tag chansen och stötta din favoritklubb Rönnby Västerås IBK.
 
Rönnby  Västerås IBK bildades 1992 på en fritidsgård på området Rönnby i Västerås, därav namnet.
Föreningen har från start prioriterat tjejlagen vilket har resulterat i stora framgångar i senior och junior-SM genom  åren. Rönnby IBK spelar i den högsta serien, Elitserien, och har vunnit SM-guld 2007, 2010 och 2013. Föreningen har också varit i SM final 2006 och 2015. Champions Cup guld 2013
.
 
Vår Vision

Rönnby Tigers är en internationell referens för framgång!

Vår vision för ungdom och utveckling är att våra duktiga och engagerade spelare och ledare skapar en innebandy som är stimulerande och utvecklande som lockar fler till föreningen.

 
Vår verksamhetsidé

Genom bra samarbete och proffsig scouting skapar vi möjligheten att gå hela vägen i Sveriges mest attraktivaste och mest framgångsrika föreningen inom daminnebandy.

 

Rönnby Västerås IBK Ungdom och utveckling ska genom fostran av egna ungdomsspelare skapa möjligheter att gå hela vägen inom daminnebandyn.

 

Vi arbetar för att hela tiden stärka gemenskapen i hela föreningen (SSL, ungdom och utveckling). Att alla medlemmar skall kunna känna en stolthet och glädje att tillhöra Rönnby Västerås IBK ska vara en självklarhet. Alla Rönnby Västerås IBKs systerföreningar agerar som en förening.

 

Vi arbetar för att föreningen skall ha en stark organisation genom att hela tiden engagera fler människor kring föreningen.

 

Vi fortsätter att jobba med att stärka banden med våra medlemmar, supporter, sponsorer, leverantörer genom att visa att vi arbetar seriöst och följer de åtaganden vi förbinder oss till.

 
Vi satsar på tjejerna!
   

Om du är intresserad av ett samarbete med Rönnby IBK så kontakta:

Lena Andgrim
070-210 13 64
mailto:lenaandgrim@gmail.com

Skriv ut
ABB

Adsum

City Gross

Mimer

e-man Integration Experts

Bostjärnan

Hedlunds golv

Länsförsäkringar

Mälardalens Bostadsrättsförvaltning

Sinnab

Harry Berglund förvaltnings AB

Mälarenergi

El - man

Söderman och Partner

BDO

KPMG

Actic

Assist

Fatpipe

Asics